-káposzta
-víz
-fűszerek
-paradicsompüré
-olaj
-liszt
káposzta+víz hogy elepje-ha megfőtt össze keverem a paradicsompürével :)
paradicsompüré-főzni-be rántom (olaj+liszt)
1. Készítünk egy pörköltalapot. A vöröshagymát, paprikát és a paradicsomot apró kockára vágjuk. Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és...
Elkészítési idő: 40 percA zöldborsót felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Közben ízlés szerint megfűszerezzük: húsleves kocka, zúzott fokhagyma, só, bors, petrezselyemzöld. Puhára főzzük. Közben 2 e...
Elkészítési idő: 40 percA kelkáposzta külső leveleit eltávolítjuk, a torzsáját kivágjuk, a levelekre szedjük, kivágjuk belőlük a vastag ereket, és csíkokra vágjuk. Kevés olajon megpároljuk, fűszerezzü...
Elkészítési idő: 40 percAz olajból és a lisztből világos rántást készítünk. Ráborítjuk a mirelit sóskát, sózzuk, beletesszük a tojást is és jól elkeverjük. Felöntjük tejjel és felfőzzük, a tejfölt elkev...
Elkészítési idő: 30 per