-2 bögre liszt
-2 tojás
-1 cs.sütőpor
-2 doboz tejfől
-2-3 ek.cukor
Forró olajba kiszagatom
Az átszitált lisztet összekeverjük a sóval. A langyos vízben elkevert egész tojást, az ecetet és az olvasztott vajat apránként a lisztbe öntjük és késsel tésztává dolgozzuk. A tész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található útmutató szerint sós vízben nem túl puhára, al dente állagúra főzzük. A póréhagymát karikára vágjuk, majd egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz alapanyagokat jól összegyúrjuk. Ha kézzel csináljuk, férfi munka lesz. Ez az átlagosnál keményebb tészta. Ha jól összeállt, akkor kb 1 órát hagyjuk pihenni. Lehet hagyományosa...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűEgy villával dolgozzuk ki krémszerűvé a feta sajtot. Adjuk hozzá a görög joghurthoz a tojást, majd keverjük hozzá a fetakrémet is. Addig keverjük amíg szép egyenletes nem lesz. Ami...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű