-6 gerezd fokhagyma
-kevés olaj
-2 dl víz
-2 dl tejszín
-3 ek.liszt
-só,bors
kevés olaj-fokhagyma-pírítom+liszt+víz->csomómentesre+tejszín+só+bors.
A tökéletes házi majonéz készítése ott kezdődik, hogy minden hozzávalót lehűtünk. Enélkül is sikerül ugyan, és persze kicsit furán néz ki, amikor az üveg olajat bedobom a hűtőbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kereszt alakban bevágott, a szárrészüktől megszabadított paradicsomokat leforrázzuk, majd rövid pihentetés után hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk és negyedeljük. A kicsumázott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségalaplevet lábosban felmelegítjük, belekeverjük a mustárokat, felforraljuk. Ekkor belekeverjük a mézet is, majd a tejszínnel elegyítjük, habverővel folyamatosan keverjük és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát és a fokhagymát lereszejük, az uborkát nagyon apróra vágjuk és egy tálba tesszük.Ezután az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. Ha darabosnak érezzük, e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű