-tojás
-liszt
-víz
-ecet
-olaj
-p.paprika
rántás+vízzel felengedem+ecet+kicsit főzőm+tojás a végén :)
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, majd a zsíron elkezdjük dinsztelni. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel, majd addig pároljuk,...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűEgy leveses fazékban kevés olajon kiolvasztom a kockára vágott húsos szalonna zsírját. A zsiradékban a finomra vágott hagymát rövid ideig párolom, majd ráteszem a tésztát is. Állan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, felaprított hagymát forró zsíron üvegesre pároljuk. Majd hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott sütőtökhúst, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje hozzászórjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 dl olajban megpirítjuk a szalonnát, majd rá a kockára vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk. Ezután bele a kockára vágott husit, só és kb. 45 percig sütjük. Közben vizet és bort ö...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű