Családireceptkönyv.hu

Habos, banános-málnás süti


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 nagyobb banán 6 tojás sárgájával turmixolva.
300 g Szafi fitt édes nyújtható lisztkeverék
100 g darált dió
30 g kókuszolaj

Elkészítés:


Az így kapott masszának a háromnegyedét sütőpapírral bélelt tepsibe lapítgatjuk, majd 500 g fagyasztott málnát szórunk rá, ennek a tetejére mehet a maradék tészta. 180 fokon, légkeverésen 40 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből és a diós tojáshabot rátesszük a tetejére. További 10 percig sütjük.

A diós tojáshab hat felvert tojás fehérjéből 50 g dióból és kevés édesítőből tevődik össze.

Habos, banános-málnás süti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Franciakrémes recept
Franciakrémes recept

Melegítsük elő a sütőt 165 fokra. A tészta elkészítésével kezdjük a munkát. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük 1-2 órára,utána könnyebb lesz vele dolgozni . A ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Puncsos szelet
Puncsos szelet

Egyik lapra krém fel rá kirakni a babapiskótát meglocsoljuk rumaromával, krém másik fele lap. Máz: porcukor, citrom lé fényesre keverjük, majd bele a málnaszörp és margarinnal...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Katalin
Kávés genovai piskóta, kávékrémmel
Kávés genovai piskóta, kávékrémmel

A kávés krémhez keverjük össze a porcukrot a kakaóporral, majd a felolvasztott neszkávéval és dolgozzuk össze a krémsajttal. Tegyük a hűtőbe a krémet, amíg készül a piskóta. Tegyük...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsi
Kijevi krémes
Kijevi krémes

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és három részre osztjuk. Mindhármat kinyújtjuk, és mindegyiket megkenjük a darált dió, a cukor és a tojásfehérje keverékével. Egyenként megsütjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk