menu

Családireceptkönyv.hu

Mézes-szezámos csirke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


120 g Szafi Free tekerhető palacsinta lisztkeverék (Szafi Free tekerhető palacsinta lisztkeverék ITT!)
5 g Szafi Fitt himalája só (Szafi Fitt himalája só ITT!)
kevés szárított őrölt fokhagyma 
kevés bors
225 g víz
kb 700 g csirkemell filé
Szafi Fitt kókuszzsír
kb 100 g méz
kb 200 g hozzáadott cukortól mentes ketchup
szezámmag

Elkészítés:


A tészta hozzávalóit kikeverjük csomómentesre.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, és a tésztába öntjük, jól elkeverjük, hogy minden hús tésztás legyen.
A kókuszzsírt felforrósítjuk és kisütjük benne a húst. Közben el lehet készíteni a mártást.

A mézet, ketchupot és a szezámmagot összekeverjük, picit átmelegítjük, hogy a méz jó folyékony legyen. A kisült húsokat ebben forgatjuk meg.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ananászos csirke
Ananászos csirke

Állandóan mosdót keres? Tegyen ellene az Urostemollal! hirdetés A hétköznapok menedzselése örök kihívás, és még a legtökéletesebb tervezés mellett is gyakran előfordul, hogy csak...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconos cukkinis csirke
Baconos cukkinis csirke

A megmosott cukkinit héjastól lereszeljük, úgyszintén a gombát is. Két csipetnyi sóval megszórjuk, néhány percig hagyjuk, majd kinyomjuk a folyadékot belőle. Ízesítjük borssal, ka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtkrémes bundában sült csirkemell
Sajtkrémes bundában sült csirkemell

A megtisztított csirkemell szeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, meghintjük sóval. Egy tálba a forgatáshoz lisztet szórunk. Egy magasabb falú edényben bő olajat forrósítunk. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: lilia113
Krémsajtos bundában sült csirkefalatok recept
Krémsajtos bundában sült csirkefalatok recept

Elkészítése: Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk