1 csirkemell
18 szelet bacon
6 gerezd fokhagyma
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi csirkefűszer
só, bors
A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a húsokat. Ezt követően baconbe csomagoljuk mindegyiket. Az átkenés nem csak a jó íz miatt fontos, így a bacon rátapad a húsokra és nem bomlik ki a sütőben. A becsomagolt húsokat kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 30-35 percen át. Meg is fordítjuk, hogy minden oldaluk egyenletesen átsüljön.
◾️A szalonnát felkockázzuk és megsütjük. ◾️A hagymát is kockára vágjuk, majd rádobjuk a szalonnára és picit pirítjuk rajta. ◾️Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is, amit szintén kics...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű1. A húst lefejtjük a csontról. 2. Félbevágjuk, hogy 1 mellből 4 szeletet kapjunk. 3. Gyengén kiveregetjük, megsózzuk, lisztben elkeverjük a borsot, ebbe nyomkodjuk a hússz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellek mindkét oldalát sózd meg, kakukkfüvezd és bazsalikomozd be. 2. Egy jénai tál aljára fektess baconszeleteket, és tedd rájuk a csirkemelleket. 3. A hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű