Hozzávalók:
300 gramm étcsokoládé (70-75%-os)
175 gramm vaj
2 teáskanál vaníliakivonat
6 tojás
6 evőkanál tejszín
4 evőkanál stevia (mennyisége ízlésedtől függően változtatható)
Elkészítés:
Alacsony lángon, odafigyelve olvaszd össze és keverd egybe a csokoládét és a vajat, kicsit hagyd hűlni, mielőtt hozzáadod a vaníliát.
Keverd össze a tojást, a tejszínt és az édesítőt. Legalább 3-4 percig keverd, amíg habos nem lesz,
Lassan adagolva keverd össze a tojásos keveréket a csokoládéval. A keverék állaga egy pudingéra fog emlékeztetni.
Sütőben vagy tortaformában 180 fokon süsd készre az édességet 40 perc alatt.
Gyümölccsel még jobban fel tudod dobni a csokoládé ízét!
Dolgozd össze a túrót, tejfölt, cukrot és a reszelt citrom héját. Melegítsd meg a vizet, oldd fel benne a zselatint. Kavard csomó mentesre és add a túróhoz. 1 -1 kanál túrót t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA finomlisztet átszitáljuk, a cukrot a szobahőmérsékletű vajjal jól eldörzsöljük, belereszeljük a citromhéját, hozzákeverjük a sütőport. A közepébe egy mélyedésbe rakjuk a tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét keményre verjük. Apránként hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, sót, végül a kókuszreszeléket. Két teáskanál segítségével kis halmokat rakunk a masszából a sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz