A kuszkuszt egy széles tányérba tesszük és felöntjük hideg vízzel. Negyedóra után leszűrjük, és félretesszük, míg a szemek tovább duzzadnak. Villával többször átkeverjük, hogy a sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 bögre reszelt mozzarellát, (száraz fajta ami rúdban van reszelhető!!)mikróban olvassz meg egyessével keverj bele 3 tojássárgáját,forró vízbe szaggasd bele 1-2 perc alatt feljon a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: Az összetevőket gyors mozdulattal kikavarjuk (úgy hogy a vizet adjuk hozzá utoljára). Forró de nem lobogó vízbe szaggatjuk a tésztát. Ha feljön a felszínre már jó is,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA levest felfőzzük, hozzákeverjük a kuszkuszt, levesszük a tűzről, és lefedve hagyjuk kb. 10 percet állni. A hagymát meghámozzuk, ketté-, majd vékony szeletekre vágjuk. A meghámoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű