1 kg csirkecomb
1 0 evőkanál olívaolaj
0,5 dl szójaszósz
7 evőkanál ketchup
3 evőkanál méz
3 gerezd fokhagyma
só, bors
A húsokat kiolajozott tepsibe tesszük egymás mellé. Az olívaolajat, a szójaszószt, a ketchupot, a mézet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket összedolgozzuk, majd rálocsoljuk a húsokra. 180 fokos sütőben egy órán át sütjük, időnként megforgatjuk, majd kínálhatjuk.
Csirkeszárnyakból is elkészíthető, ezzel a szósszal egyszerűen csodás.
A húst megmossuk és közepes darabokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon aranybarnára pirítjuk, oldalanként kb. 4-4 percig. A húst félretesszük. A paradicsomot apró...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkét kis, vékony szeletkékre vágjuk. A tepsi aljára olívaolajat öntünk. A csirkeszeletek mellé sajtszeleteket teszünk és az egészet két-két szelet baconbe tekerjük. Előmelegít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZuerst das Hühnchen kalt abspülen, trockentupfen und in grobe Teile hacken. Dann Karotten und Kartoffeln schälen, waschen und grob schneiden. Zwiebeln und Knoblauch schälen und f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellekről leitatjuk a nedvességet. Sózzuk, borsozzuk és vajjal jól megkenjük, és sütőben pirosra sütjük. Míg a csirke sül, a joghurtot elkeverjük a majonézzel, adunk hoz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű