1 liter átszűrt szárnyas húsleves, 2 dl tejszín, 6 dkg finomra darált dió, 3 dkg durvára vágott pirított dió, 1 tk. étkezési keményítő, 1 kis csomag petrezselyem, 1 mokkáskanál currypor, 1 kevés őrölt fehér vagy rózsabors, 1 db zsemle, 3 dkg vaj, só
A tejszínt az étkezési keményítővel simára keverjük. A húslevesbe belerakjuk a darált diót és a fűszereket. Felforraljuk és a forrásban lévő levesbe öntjük a tejszínes keményítőt és beleszórjuk a petrezselyem felét. Tálaláskor beletesszük a vajban pirított apróra kockára vágott zsemlekockát , a durva pirított dióval és a maradék petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
1. A húst kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk, és az olajon az apróra vágott hagymával, paprikával és paradicsommal, 1 evőkanál pirospaprikával, kis vízzel puhára pároljuk. 2. Utána...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát és a zellert az olajban kis lángon 7-8 percig pároljuk, időről időre evőkanálnyi vizet adunk hozzá. Hozzáadjuk a fokhagymát, további 5 percig kevergetjük kis lángon. Hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csíkokra vágott karalábét, a hasábokra vágott sárgarépát és az egészben hagyott, megpucolt vöröshagymát 2 l vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a pirosaranyat, a vegetát, a sót és...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűMódszer Brush a gombát tisztítsa meg, majd finoman szelet. Meghámozzuk és finomra vágjuk a hagymát, zellert és a fokhagymát, majd válasszon a petrezselyem, apróra darabolás a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű