8 db kicsontozott sertéskaraj szelet
30 g mustár
30 g méz
só
bors
A húst mossuk meg, majd töröljük szárazta. A mustárt, a feketeborssal és a mézzel keverjük össze egy tálban. Közepes hőfokon süssük 20 percig a húst, majd a vége előtt 5 perccel kenjük le az előbb elkészített szósszal. Ha megpirult rajta a szósz akkor tálalhatjuk.
A szüzet szárazra töröljük, éppen csak egy lehelet sóval, ám annál több frissen őrölt borssal megszórjuk. A felületén elkenünk 2 ek ketchupot, majd meghintjük oregánóval. A húst a...
Elkészítési idő:Elkészítése: A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagyma nyomón átnyomjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és rászórjuk az apróra vágott, vagy átnyomott fokhagymát...
Elkészítési idő:A csülköt megtisztítjuk, kicsontozzuk és bőrével együtt nagyobb darabokra vágjuk. (Lehetőleg minden darabba jusson bőr is, hús is.) Egy magas falú tepsit vagy tűzálló tálat ki...
Elkészítési idő: