8 db kicsontozott sertéskaraj szelet
30 g mustár
30 g méz
só
bors
A húst mossuk meg, majd töröljük szárazta. A mustárt, a feketeborssal és a mézzel keverjük össze egy tálban. Közepes hőfokon süssük 20 percig a húst, majd a vége előtt 5 perccel kenjük le az előbb elkészített szósszal. Ha megpirult rajta a szósz akkor tálalhatjuk.
A karajt szépen leválasztom a csontjáról és vékony, éles pengéjű késsel felszúrom. A bőrétől megszabadított kolbászt egy 30 percre a mélyhűtőbe teszem. Onnét kivéve zsírral kenem b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst egy éles késsel felszúrjuk, úgy, hogy tölthető legyen. 2. A zsemléket beáztatjuk, és jól kinyomkodjuk. 3. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, abban üvegesre pirítjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi -Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán...
Elkészítési idő: 80 Nehézség: KözepesMaradék pörköltből készítettem. A pörköltről leöntöttem a levét. A tejfölt a liszttel összekevertem és behabartam. A pörkölthúst kézi botmixerrel 1 evőkanál tejföllel kipürésíte...
Elkészítési idő: 30-45 perc Nehézség: Könnyű