8 db kicsontozott sertéskaraj szelet
30 g mustár
30 g méz
só
bors
A húst mossuk meg, majd töröljük szárazta. A mustárt, a feketeborssal és a mézzel keverjük össze egy tálban. Közepes hőfokon süssük 20 percig a húst, majd a vége előtt 5 perccel kenjük le az előbb elkészített szósszal. Ha megpirult rajta a szósz akkor tálalhatjuk.
A csülköket kicsontozzuk, majd bepácoljuk. Ehhez a fokhagymát lereszeljük. A fűszereket – só, bors, kömény, szerecsendió – összekeverjük. A húsokat fokhagymával, majd fűszerk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kockára vágjuk és egy kevés vizet aláöntve megpirítjuk. A füstölt sajtot lereszeljük, a kehült szalonnával, borssal és a felaprított petrezselyemzölddel összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz oldalas, ha nagyon zsíros, kicsit leszedegetjük a kövér részeket róla. A lilahagymát karikára vágjuk, majd a tepsi aljára tesszük. Az oldalas mindkét oldalát sózzuk, fűszerezzü...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csülök bőrös részét eltávolítjuk ,és kb. 3 cm-es kockákra vágom. Egy nagyobb, űrtartalmú edényben forró zsiradékon a vöröshagymát folytonos keveréssel rózsaszínűre pirítom . Be...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes