Családireceptkönyv.hu

Mézes mustáros grillezett sertésborda


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



8 db kicsontozott sertéskaraj szelet
30 g mustár
30 g méz

bors

Elkészítés:


A húst mossuk meg, majd töröljük szárazta. A mustárt, a feketeborssal és a mézzel keverjük össze egy tálban. Közepes hőfokon süssük 20 percig a húst, majd a vége előtt 5 perccel kenjük le az előbb elkészített szósszal. Ha megpirult rajta a szósz akkor tálalhatjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Debreceni kolbászos karaj
Debreceni kolbászos karaj

A karajt szépen leválasztom a csontjáról és vékony, éles pengéjű késsel felszúrom. A bőrétől megszabadított kolbászt egy 30 percre a mélyhűtőbe teszem. Onnét kivéve zsírral kenem b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Töltött dagadó falusiasan
Töltött dagadó falusiasan

1. A húst egy éles késsel felszúrjuk, úgy, hogy tölthető legyen. 2. A zsemléket beáztatjuk, és jól kinyomkodjuk. 3. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, abban üvegesre pirítjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sertés nyárs egyszerűen
Sertés nyárs egyszerűen

---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi -Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán...

Elkészítési idő: 80
Nehézség: Közepes
share
Hortobágyi húsgombócok
Hortobágyi húsgombócok

Maradék pörköltből készítettem. A pörköltről leöntöttem a levét. A tejfölt a liszttel összekevertem és behabartam. A pörkölthúst kézi botmixerrel 1 evőkanál tejföllel kipürésíte...

Elkészítési idő: 30-45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk