1 kg csontozott sertéstarja
1 hagyma
2 paprika
1 paradicsom
1 dl sör
1 teáskanálnyi őrölt csili
só, bors
A húst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsibe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra vagdossuk, hozzákeverjük a fűszereket és a bort, 4-5 kanál olajat is belekeverünk és a húsokra halmozzuk. 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük, időközben megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
Elkészítés: Az oldalast hártyázzuk le vágjuk fel, majd fűszerezzük sóval és borssal. Ezután csomagoljuk alufóliába a húst, helyezzük tepsibe, majd öntsünk mellé vizet, és toljuk...
Elkészítési idő: kb 2 óra Nehézség: KönnyűA csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gerslit/rizst előzetesen 2-3 órára beáztatjuk, többször átmossuk, kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk. A kelkáposzta-leveleket szétszedjük, a vastag ereket kivágjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és fél órán át pihentetjük. 2. Közben lereszelünk egy tálba 60 dkg hámozott burgonyát. 3. Reszelünk bele egy fej vö...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz