1 kg csontozott sertéstarja
1 hagyma
2 paprika
1 paradicsom
1 dl sör
1 teáskanálnyi őrölt csili
só, bors
A húst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsibe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra vagdossuk, hozzákeverjük a fűszereket és a bort, 4-5 kanál olajat is belekeverünk és a húsokra halmozzuk. 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük, időközben megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
A csülköt befűszerezzük, és néhány órát pihentetjük. Ezalatt beáztatjuk a római tálat is. Majd miután kiöntöttük a tálból a vizet, a felszeletelt hagymával és fokhagymával kibélel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az összes hozzávalókat jól összegyúrtam, 2 rudat formáltam és kizsírozott tepsibe tettem,tojásfehérjével lekentem (ettől szép csillogós) és sütöttem. 2. Petrezselymes újburgo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hússzeleteket enyhén kiverem, sózom, lisztbe mártom, a zsírban ropogósra sütöm, majd félreteszem. 2. A maradék zsíron üvegesre sütöm a kockákra vágott szalonnát, aranysárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát 10 perccel a feldolgozás előtt vegye ki a hűtőből, és a sütőt 210 °C-ra melegítse elő. A hagymát és a fokhagymát forró olajon pirítsa meg, adja hozzá a szalonnát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű