menu

Családireceptkönyv.hu

Gombás húsbatyú


Írta:

Elk. idő: 90 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 vékony szelet csont nélküli karaj
1 csomag bacon
1 kg krumpli
15 dkg gomba
fehér bors
vegeta
kiskanálnyi őrölt rozmaring
aprópecsenye fűszer

Elkészítés:


a gombát megtisztítom, apróra vágom. 2 szelet összevágott baconnal együtt elkezdem pirítani. Ízesítem a rozmaringgal, fehér borssal, vegetával. Ha elkészült a hússzeletek közepére elosztom, összehajtogatom őket, és egy szelet baconba tekerem. Egy gáztepsibe sorba rakom, köréje kupacolom a hasábra vágott krumplit, 3 evőkanál olvasztott zsírral meglocsolom. Megszórom az aprópecsenye fűszerkeverékkel és 200 fokos sütőben a krumpli barnulásáig sütöm (kb. 1 óra)

Trükkök, tippek, praktikák:


ha nem takarod le, a krumpli sülni fog és nem megpárolódni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
 A TÖLTÖTT HÚSTEKERCSEK FENSÉGES BURGONYÁS BUNDÁBAN
A TÖLTÖTT HÚSTEKERCSEK FENSÉGES BURGONYÁS BUNDÁBAN

Készítsük el a tölteléket, főzzük meg a gombát és vágjuk vékony csíkokra. A hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg forró olajban. Reszeljük le a sajtot, vágjuk apróra a petrezs...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Karaj borsóraguval
Karaj - Karaj borsóraguval

1. A hússzeleteket nem túl vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. 2. Egy serpenyőben kevés olajon elősütjük a hússzeleteket, majd egy hőálló tálba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Mustáros szelet
Mustáros szelet

A hús szeleteket kiklopfolom. Sózom, borsozom, mustárral mindkét oldalát bekenem, és kb 1-2 órát állni hagyom. Közben a hagymákat karikára szelem, lisztbe beleforgatom és kevés for...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kolbásszal töltött fűszeres karaj
Kolbásszal töltött fűszeres karaj

A kolbász bőrét lehúzzuk, és 1-2 órára fagyasztóba tesszük. A karajba hosszú pengéjű késsel középen vágást ejtünk (akkorát, hogy gond nélkül bele tudjuk tölteni a kolbászt), és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk