Hozzávalók pl. A Citromos szeletre 30x40cm gáztepsi nagyságú süteményre elegendő:
40 dkg átszitált porcukor, 2 ek olvasztott zsíros margarin /nálunk Szlovákiában Cera/,
5-6 ek forró víz, pár csepp citromaróma.
A vízen kívül bele készítek mindent egy tálba, mixerrel kevertetem s kanalanként adom hozzá a forró vizet hogy lássam milyen a máz állaga, ne legyen sem híg, sem túl sűrü.
Kevertetem 3-4 percig és már kenem is a sütire. Azt tudjátok biztosan, hogy ha cukormázat
használunk akkor nem kenjük a süti, torta tetejét krémmel, egyenesen a süteményre megy a máz.
26 cm torta cukormáz, 20 dkg átszitált porcukor, 1 ek olvasztott zsíros margarin, 3-4 ek forró víz.
A puncsosat is ugyan így csinálom, csak a citrom aroma haroma helyett pár csepp puncs aromát teszek és egy pici piros ételszínezőt.
–
1. A tojások fehérjét, a vajat vagy margarint és a cukrot habosra keverjük, csipet só, majd belekeverjük a diót, és végül a sütőporral elkevert lisztet is hozzáadjuk. 2. Zsíroz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyorón kívül mindent összekevertem, kicsit állni hagytam, majd golyókat formáltam belőle és megforgattam a felaprított mogyoróban.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat, cukrot és a vanillincukrot habosra keverjük, majd a tojást hozzáadjuk és végül beleszitáljuk a lisztet. Állandó keveréssel hozzáadjuk a többi hozzávalót, míg egy gyenge si...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes4 db tojásból piskótát készítettem,2 evőkanál rizsliszt és 2 evőkanál kókuszliszttel, 4 kanál eritrittel, pici sütőporral. Felét a tepsibe öntöttem, majd a másik feléhez 1 evőkanál...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes