1/2 kg friss eper
4,5 dl natúr joghurt
2 dl tejszín
10 dkg cukor vagy annak megfelelő édesítő
1 cs. zselatin
Más gyümölccsel is lehet.
Az eperszemeket megmossuk, majd lecsumázzuk. félreteszünk a díszítésre szép szemeket a többit leturmixoljuk a cukorral. A tejszínből kemény habot verünk. A joghurtból kb 1 1/2 dl-t felmelegítünk és feloldjuk benne a zselatint. A zselatinos joghurthoz hozzá adjuk a többi joghurtot összekeverjük az eper turmixszal, majd a felvert tejszínnel. Az egész eperszemeket felszeleteljük, egy formát kidíszítünk vele, és a joghurthabot rámerjük az eperre. Hűtőben 2-3 órát hűtjük
Készítsük el a piskótát. A tejszínből verjünk kemény habot. A tejfölt, a gesztenyemasszát, a porcukrot, a rumaromát és a mascarponét keverjük simára, majd óvatosan forgassuk bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót elkeverjük a tejjel, míg lágy krémet nem kapunk, hozzáadjuk a leturmixolt banánt, cukrot (vagy helyette mézet, édesítőt, szirupot), fahéjat és tojássárgáját. Mixerrel habbá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűLéghevítőben sütő tankolni Mark 6. Mix darált mandula, arrowrootból por és szódabikarbónát. Félre. Tedd a többi összetevő egy élelmiszer-Feldolgozó (lakás a feltétek), Amíg püré és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét cipóra osztjuk. Nagyon vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a mákos töltelékkel. Szorosan feltekerjük. Háromszögekbe felvagdossuk, sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, megkenjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz