A Ganache úgy készül,hogy 1 dl főzőtejszínt felforrósítasz és hozzá öntesz 10 dkg gőz felett megolvasztott keserű csokoládét. Nagyon lassan,néha bele keversz. Azért kell lassan,hogy legyen ideje a csokoládénak a forró tejszínben megolvadni. Mikor már nem látszik a tejszín egy cseppje sem,akkor szépen rácsorgatod a süti tetejére két részletben. Rácsorgatod az egyik felét,forró vizes késsel elsimítod. Majd egy két perc múlva jön a másik rész is. Nagyon finom. Ezt a fajta mázat hívjuk Ganache, a fényes bevonónak. Az arányokat emelni is lehet. A sütemények,torta tetejére én 1,5 dl tejszínt és 15 dkg csokoládét használok.
A tojásfehérjét kezdjük el verni. Majd adjuk hozzá az eritritet, és verjük kemény habbá. Forgassuk hozzá a kókuszreszeléket, és a rizslisztet. Öntsük sütőpapírral bélelt tortafo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra keverjük a porcukorral és a margarinnal, majd hozzáadjuk a rumot és a sütőporral elkevert lisztet. A jól kidogozott tésztát kétfelé osztjuk, az egyik felébe a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan kikeverjük a tojások sárgáját a porcukorral, majd apránként adunk hozzá meleg vizet, olajat és a sütőporral elkevert liszttel. Végül a tojások keményre vert habját óvatos...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverem. A lisztet, a kakaóport és sütőport összekeverem, és a tojásokhoz adom, miközben az olajat is belecsorgatom. Sütőpapírral kibéle...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes