Piskóta tönkölyliszt és xylitel készült.
Puding: kókusztej, juharfaszirup, kukoricakeményítő.
Tetején karob por.
Piskóta gabonakávéban (kókusztejjel) mártva.
Langyos tejben elkeverjük a cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt. A lisztet átszitáljuk, elmorzsoljuk benne a margarint, beletesszük a csipetnyi sót, a tojássárgáját és a felf...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA lisztet keverjük össze egy csipet sóval, a sütőporral, a reszelt citromhéjjal, majd adjuk hozzá a zsírt (v. vajat), és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kezd morzsalékos lenn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral a reszelt narancshéjjal, vaníliacukorral robotgéppel habosra keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat. A lisztet összekeverjük a sütőporral, szódabikarbónáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól elkeverjük a vajat, hozzáadjuk a tojást, cukrot, lisztet, sütőport, reszelt citromhéjat (vagy vaníliás cukrot), jól összedolgozzuk, majd húsdarálós formán áthajtjuk és sütőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű