Hozzávalók:
Sárga piskótához
4 tojás
4 evőkanál liszt
4 evőkanál cukor
Barna piskótához:
4 tojás
3 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
4 evőkanál cukor
A vaníliás pudinghoz:
1 csomag vaníliás pudingpor
4 dl tej
4 evőkanál cukor
A csokoládés pudinghoz:
1 csomag csokoládés pudingpor
4 dl tej
4 evőkanál cukor
A tetejére:
4,5 dl Hulala tejszín
2 csomag vaníliás cukor
Az öntethez:
1 evőkanál cukor
2 evőkanál kakaópor
Elkészítése:
A szokásos módon piskótát sütünk, külön a sárgát és külön a barnát. Közben a pudingokat a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a vaníliás pudingot. Erre jön a sárga tészta és a csokoládépuding. A tejszínt a vaníliás cukorral keményre felverjük, a sütemény tetejére kenjük. Az öntethez a cukrot a kakaóporral és 1-2 evőkanál vízzel addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. Ezt csorgatjuk a tetejére, és hűtőbe tesszük. Tetszőlegesen szeletelve kínáljuk.
A mázat zacskóba öntöttem és az egyik sarkát kicsit kivágtam és úgy csorgattam a hab tetejére.
A vizet a cukorral sziruppá főzzük,hagyjuk kihűlni. Majd hozzákeverjük a vajat,a kókuszreszeléket,a tejport. 2-3 órára hűtőbe tesszük, utána golyókat formálunk,aminek a közepébe ma...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A nagyon puha (félig megolvasztott) vajat 2-3 perc alatt habosra verjük a kétféle cukorral, hozzáadjuk a tojást, majd a vanília aromát, 1 ek meleg vízben feloldott inst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a darált mandulát, vagy diót, a porcukrot, a vajat és az aromát egy tálba tesszük, meggyúrjuk a tésztát. Fóliával lefedjük és egy órára hűtőbe tesszük, majd lisztezett f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 30×20 cm-es tepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű