50 dkg finomliszt,
2,5 dkg élesztő,
2,5 dl langyos tej,
3 evőkanál cukor,
3 tojássárgája,
1 mokkáskanál só,
1 citrom reszelt héja,
5 dkg olvasztott vaj.
A sütéshez olaj.
Tetejére: vaníliás porcukor, baracklekvár.
Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk úgy, hogy rugalmas, nyújtható tésztát kapjunk. Ha nem akar összeállni, akkor még tegyünk hozzá 1 evőkanál tejfölt. 23×38 cm-es vajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet és a tejszínt tegyük fel főni a kókuszreszelékkel és a cukorral és vaníliával, majd forrás után adjuk hozzá a búzadarát. Keverjük el, majd rakjuk rá a fedőt, és hagyjuk pih...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagait a dió, csokoládé és alma kivételével egy tálba tesszük. Robotgéppel alaposan összedolgozzuk a tésztát. Amikor teljesen sima, kivajazott őzgerinc formába, vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat jó alaposan összeturmixoljuk, muffin formákba kanalazzuk a masszát, majd készre sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű