Krém
50 dkg
25 dkg vénusz kocka
1 cs. vaniliás pudingpor
3 dl tej
20 dkg cukor
Tetejére
6dl habtejszin
3 kis csomag habfixáló
piskótához
6 tojás
20 dkg schar mix c
18 dkg cukor
2kk. sütőpor
1cs. vaniliás cukor
2 ek. kakaópor
4ek. víz
Piskóta
A tojásfehérjét 2 ek. vízzel félkemény habbá verjük,hozzáadjuk a cukor felét és kemény habbá verjük.A tojássárgáját a vaniliás cukorral és a maradék cukorral kikeverjük.Közben hozzáadunk 2ek. vízet,azzal is habosra keverjük,végűl a kakaóport beleszitáljuk.A fehérjét és a sütőporos lisztett két részletben a sárgájához keverjük.Sütőpapiros tepsibe 180 fokon 0 perc alatt készre sütjük
A pudingport a tejjel és 10 dkg cukorral sűrűre főzzük,kihűtjük.
A margarint 10 dkg cukorral és a gesztenyével kikeverjük,és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A piskótára kenjük a krémet,rá a tejszínhabot.Hűtőbe tesszük.
A hozzávalókat összegyúrjuk, elsimítjuk, kiszaggatjuk. Sütés után lekvárral megkenjük, összetapasztjuk, csokimázzal vonjuk be és kókuszt szórunk a tetejére.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport, a porcukrot összedolgozzuk a margarinnal. A tojást, tejfölt is hozzáadjuk, meggyúrjuk a tésztát. Majd három adagra osztjuk. Két kisebb és egy nagyobb adagra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHipp-hopp mindent csomómentesre összekeverünk, majd sütőpapírra kiskanállal cuki kupacokat teszünk. Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 8 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alap hozzávalóit összekeverem és a tepsi aljába nyomkodom. A pudingot megfőzöm, kicsit kihűtöm és hozzákeverem a margarint. A krém felét ráteszem az alapra. Ezután a rumba áztat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű