2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
300 g búzaliszt (BL55)
370 ml 2,8%-os tej
60 ml étolaj
65 g kristálycukor
15 g sütőpor
3 g só
Melegítsd elő a gofrisütőt.
A tojásokat keverd habosra, majd mérd hozzá az összes többi alapanyagot, és keverd addig, míg teljesen csomómentessé nem válik a keverék.
A masszát merőkanállal szedd a forró gofrisütőbe, és kb. 4-5 perc alatt süsd készre.
Csokoládé vagy vanília pudinggal és tejszínhabbal kínáld.
Egy kb. 18 x 27 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd rakjuk ki az alját a keksszel. (Szorosan egymás mellett legyenek.) Karamell réteg készítése: A karamellhez öntsük b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a pudinggal felfőzöm + a 20 ek cukor. Ha kihűlt a tejfölt hozzákeverjük habverővel. A tepsi aljára tesszük a sütit, erre a pudingos krémet és a lecsurgatott gyümölcsöt. Als...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés 1A leveles tésztát kinyújtjuk kb. 50x50 cm-re. 2Elvágjuk félbe, majd olvasztott vajjal megkenjük az egyik felét. 3A másikkal pedig befedjük. Én elfordítottam és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Gyorsan dolgozzunk vele, mert erősen porhanyós tészta lesz. A tésztát vékonyra nyújtjuk. Kis kerek formával kiszúrjuk és tepsibe rakjuk. A tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű