Családireceptkönyv.hu

RAKOTT BUNDÁS KENYÉR


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag Schnitzer gm bagett

4 tojás

3 ek tejföl

1 gerezd fokhagyma

1 darabka póréhagyma

10 dkg bacon

2 ek aprított petrezselyemzöld

15 dkg reszelt sajt

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:


A tojásokat a tejföllel, a fokhagymával, sóval, borssal felverem. A bagettet felszeletelem. Egy tűzálló tálat kivajazok.

A bagett szeleteket megforgatom a tojásos masszába és a jénai aljára sorakoztatom és meglocsolom még egy-két kanál masszával, megszórom a kockára vágott hagyma-, a bacon-, aprított petrezselyemzöld és a reszelt sajt felével, majd megint egy sor tojásba forgatott bagett jön és az alapanyagok másik fele.

A bacont érdemes a sajt tetejére szórni, hogy finom ropogósra piruljon.

180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, kb. 15 perc alatt készre sütöm.

RAKOTT BUNDÁS KENYÉR

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
PALACSINTA VIRSLIVEL
PALACSINTA VIRSLIVEL

A palacsinta tésztát kikeverem, sűrű legyen, beleteszem az 1 cm-es darabokra karikázott virsli. Jól összekeverem, egy evőkanálnyi palacsintatésztát, amiben van egy virslidarab is,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bory mama
Tojásos uborkatál sonka falatkák
Tojásos uborkatál sonka falatkák

A megmosott kígyóuborkát csíkhámozóval (vagy éles késsel) kidíszítjük, majd 24 szeletet vágunk belőle. A megtisztított főtt tojásokat szeletekre vágjuk, majd 1-1 szeletet az ub...

Elkészítési idő: 1/2
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Töltött gomba
Töltött gomba

1. A gombákat megmossuk és leszárazzuk. Egy kiskanállal kicsit kikaparjuk a belsejüket, hogy több töltelék beleférjen, a külsejüket megkenjük kevés olívaolajjal és egy sütőlemezre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Barátfüle és nudli burgonyás tésztából
Barátfüle és nudli burgonyás tésztából

A jól megtisztított héjú burgonyát héjában megfőzzük. Hagyjuk hűlni, majd héját lehúzzuk, krumplinyomón áttörjük. Ennek híján villával is összetörhetjük, de akkor végezzünk alapos...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk