1/2 liszt
2 dkg élesztő
5 dkg porcukor
5 dkg vaj
2 db tojás sárgája
1 pohárka rum
1/2 liter tej
késhegynyi só
Hozzávalókat összedolgozzuk.
Deszkán 1/2 óráig keltetjük.
Forró zsírban kisütjük.
Intr-o cratita se ard 2-3 linguri de zahar, nu foarte tare, doar cat sa prinda putina culoare si sa nu devina prea amarui. Zaharul ars se stinge cu lapte rece si se lasa cratita la...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A bevonathoz szükséges kristálycukrot keverjük össze az őrölt fahéjjal, majd tegyük félre. Egy kis lábasban Tegyük fel főni a vizet, cukrot, sót és az étolajat. Mikor felforr hú...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: NehézElkészítés: A banánt és kivit megpucoltam, felkarikáztam, majd 4-5 órára a fagyasztóba tettem őket.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet összetörjük,majd a vajjal összekeverjük és egy 20 cm-es tortaformába simítjuk, majd 15 percre hűtőbe tesszük. A mogyorót rászórjuk a kekszes alapra. A vajat, a barna cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű