300 gr morzsa (kakaós, vagy kakaóporos)
70-100 gr vaj
50 gr barnacukor
genage
150 gr tejszín
250 gr csoki
20 gr főzött kávé
sajtkrém
675 gr krémsajt
200 gr cukor
20 gr van.cukor
20 gr lefőzött espersso
1 kk őrölt kávépor
20 gr liszt
10 gr keményítő
180 gr tojás
20 gr méz
morzsás aljat megsütjük egy kicsit.
Ganage-t egyben összemelegítjük.
Alapot megszórjuk sűrűn reszelt marcipánnal, ráöntjük a ganage-t és megy a hűtőbe.
krémsajtot a cukrokkal 2 percig habosítjuk.
150°C-on 1 órát sütjük
A cukrot a tojás sárgájával habosra keverjük. Hozzáadjuk a grízt és a vaníliát. Ezt fél órát pihentetjük,majd hozzáadjuk a meghámozott és lereszelt almát,a diót, a sütőport és vé...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesMelegítsük elő a sütőt 220°C-ra, és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót. (gázsütőn 7-es fokozat) Tegyük a kukoricalisztet egy kisebb tálkába, majd öntsünk hozzá két evőkanál tej...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: NehézKrém: - 3 dl tejben a szokásos módon vaníliapudingot főzünk - ízlés szerint cukor és 1 cs vanília - 20 dkg Rámával habosítjuk - 1 egész narancsot kockáztam bele,ment a leve i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz epret leturmixoljuk és egy tálban összekeverjük a joghurttal, a citromhéjjal és az édesítőszerrel. A zselatinlapokat egyenként vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A kinyomkodot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű