Alap:
95 gr olvasztott vaj
277 gr keksz morzsa
60 gr cukor (ha nem túl édes a morzsa)
Krém:
468 gr sajtkrém
375 mascarpone
187 gr porcukor
140 gr fehérje (5 tojás)
93 gr sárgája
28,5 gr liszt
75 gr tejszín
10 gr keményítő
Összekeverjük az alapot, belenyomkodjuk a formába és morzsával egy kicsit megszórjuk, hogy ne ázzon át.
A sajtkrémet és a mascarponét a porcukorral kihabosítjuk (kb 30 mp-ig, különben a tojás nagyon megemeli).
175°C 15 perc, utána lejjebb kapcsolunk
120°C 60 perc
Tetejére lehet tenni gyümölcsöt vagy mascarponés habot.
A piskótát szokásos módon megsütjük. Ha kihűlt kb 2x2cm-es kockákra vágjuk. A csokiöntetet a zacskón található útmutatás szerint elkészítjük, majd ha kihűlt teszünk bele 2 ek ru...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA karamellöntethez a cukrot karamellizáljuk egy edényben, hozzáöntjük folyamatos keverés mellett a tejszínt, megvárjuk amíg újra felolvad majd félre húzzuk. A brownie alapjához a c...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat alaposan ki kell keverni a cukrokkal, majd hozzáadjuk a joghurtot és az olajat. 2. Hozzáreszeljük a citromhéjat, végül hozzáforgatjuk a sütőporos lisztet. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlle Zutaten außer weiße Schokolade und Haselnüsse in den Mixtopf geschlossen geben und 2min Modus „Teig kneten“1 Haselnuss in einer kleine Kugel Teig einrollen und zu kleinen Hüt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű