menu

Családireceptkönyv.hu

NoCarb tésztában sült fűszeres darált hús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 dkg NoCarb rost sütőmix
4 dkg ToTu krém
3 db tojás
6 evőkanál kókuszolaj
1 teáskanál paleo sütőpor
1 teáskanál instant élesztő
1 teáskanál darált nyírfacukor
1 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál só,bors ízlés szerint
150 ml langyos víz
5 dkg Grana Padano sajt


töltelék:
60 dkg húslevesben főtt hús
1-2 evőkanál szárított gombakeverék
1-2 evőkanálnyi aszalt kápia paprika
1 evőkanál szárított leves zöldség
2 db tojás
kenéshez:
1 db tojás
1 teáskanál paleolaj

Elkészítés:


A tojásokat villával felverjük,hozzáadjuk a kókuszolajat,vizet.A száraz hozzávalókat egy tálba szitáljuk majd a nedves hozzávalókkal összegyúrjuk.Közben a húst ledaráljuk hozzáadjuk a többi hozzávalót(a szárított zöldségeket előtte langyos vízben áztatjuk,majd jól kinyomkodjuk) összegyúrjuk és félre tesszük.A tésztát 3 felé osztjuk,majd lisztezett felületen kinyújtjuk 3 mm vastagságúra, a darált húst 3 részre osztjuk,hengert formázunka masszából és a tésztára rakjuk, a tészta szélét behajtjuk és szorosan feltekerjük,mint a bejglit.Amikor mind a 3 tésztával készen vagyunk, összefonjuk a végeit lenyomkodjuk és lekenjük az olajos tojással, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk .Előmelegített sütőben 170 fokon kb: 40 -45 perc alatt megsütjük(tűpróba) majd rácson hagyjuk kihűlni. Salátával vagy csak úgy,reggelire vacsorára. Bármilyen hússal tölthető ízlés szerint. Jó étvágyat!

Trükkök, tippek, praktikák:


Darált töpörtyűs töltelékkel fogom csinálni. :D

NoCarb tésztában sült fűszeres darált hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ropogos sajtos pogácsa
Ropogos sajtos pogácsa

Összegyúrom, szaggatom, sütőm.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mónika
Joghurtos sós kelt tészta alaprecept
Joghurtos sós kelt tészta alaprecept

Elkészítés: A langyos tejben elkeverjük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és simára keverjük, majd felfuttatjuk: kb. 5-10 perc. Az átszitált lisztet összekeverjük a sóval, elk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Burgonyás tésztába tekert virsli
Burgonyás tésztába tekert virsli

A burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, majd a vajat is hozzákeverjük és összegyúrjuk. A tésztát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zoltán
Sajtosrúd
Sajtosrúd

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk