A tésztához: 1 bögre (2 dl) víz 4 evőkanál keserű kakaópor 2 bögre finomliszt 1 bögre kristálycukor 1 evőkanál szódabikarbóna 1 dl natúr joghurt 1 cs vaníliás cukor 2 tojás 22 dkg Rama margarin
A tetejére: 1 cs vaníliás cukor 12 dkg porcukor 6 evőkanál natúr joghurt 4 evőkanál keserű kakaópor 12 dkg Rama margarin
A vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a Rama margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Utoljára kerül bele a joghurt, tojás és a vaníliás cukor. 30*25 cm-es tepsit kikenünk Rama margarinnal, belesimítjuk a tésztát és sütőben megsütjük.Légkeveréses sütőben 180 fokon, hagyományos sütőben 200 fokon, 20 percig. A mázhoz a hozzávalókat összemelegítjük, mikor a cukor elolvad már jó is. Ha a tészta megsül, még melegen a tetejére csorgatjuk a mázat. Akkor szeleteljük ha kihűl, és megszilárdul.
A lágy margarint kikeverjük a cukorral. Leszedjük a banánok héját, villával összetörjük őket, majd hozzákeverjük a cukros margarinhoz Beleütünk 4 tojást, elkeverjük. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük mazsolát, a kandiscukrot, a rumot, és egy üvegben állni hagyjuk 4–7 napig. A zselatint 3 evőkanálnyi hideg vízben megpuhítjuk. A teafüvet leforrázzuk 1 dl vízzel, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét elkezdjük felverni. Amikor a tojásfehérje elveszítette a nyúlósságát, apránként hozzáadjuk az édesítőszereket és kemény habbá verjük. A lisztet összekeverjük a kó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlásd fotó
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: Könnyű