6 db. tojás
6 ek. zabliszt vagy darált zabpehely
3 ek. darált mogyoró (én egy kicsit meg is pirítottam serpenyőben)
6 ek. eritrit
1 cs. sütőpor
pár csepp citromlé
csipet só
lekvár
A tojásokat szétválsztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük a sóval és a ciromlével, ezután lassan, kanalanként belekeverjük a zablisztet, amihez előzőleg hozzá keverjük a sütőport. A sárgájákat kikeverjük az eritrittel és ezt is és a mogyorót is beleforgatjuk a tésztába. Sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sül. Még melegen megkenjük cukormentes lekvárral és feltekerjük.
A mazsolát forró vízben megmossuk, szárát leszedjük. A reszelt csokoládét a dióval és 1 evőkanál liszttel összekeverjük. A tojásokat a sóval és a porcukorral habosra keverjük, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat jól összekevered és kikent-kilisztezett jénaiba öntöd. Bedobod a mikróba és a legmagasabb fokozaton 6 percig sütöd.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűAz elkészítése nagyon egyszerű. A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, majd a többi hozzávalóval együtt turmixgépben, vagy késes aprítóban krémesre daráljuk. Reszelt csokoládéva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJénai kirakni tejbe mártott piskótával ,rá tejszín,meggy,piskóta,tejszín, csoki reszelék,piskóta,tejszín. Tetejére dió,csokireszelék. Meggyszemek.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű