menu

Családireceptkönyv.hu

Grízgaluska


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


3 db tojás
10 púpozott ek búzadara
2 nagy csipet só
2 ek olaj
késhegynyi szódabikarbóna

Elkészítés:


A tojásokat kicsit fel kell habosítani, majd a többi hozzávalóval összekeverni. Tejföl sűrűségű lesz. Hűtőben pihentetni minimum 2 órát.
Forrásban lévő folyadékba szaggatni, 15-20 perc alatt készre főzni

Grízgaluska

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Krumpligombóc levesbe
Krumpligombóc levesbe

A krumplit pucold meg, mosd meg, vágd karikákra vagy kockákra. Önts rá annyi vizet, amennyi ellepi, és dobj hozzá kevés sót. Főzd puhára körülbelül 15 perc alatt, majd szűrd le, és...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: emaxa
Pirított grízkocka
Pirított grízkocka

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csala Évi
Cukkini leves
Cukkini leves

A hagymákat, a cukkinit és a petrezselymet feldaraboljuk. Egy lábasban egy kevés olajon a hagymákat megdinszteljük. Hozzáadjuk a cukkinit, és együtt dinszteljük tovább. Ráöntjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Imre
Csipetke – tojással és anélkül
Csipetke – tojással és anélkül

Tojásos verzió Nem ez lesz az a recept, aminek elkészítésével a legtöbb időt töltöd a konyhádban, de azért ne vedd félvállról, hiszen a csipetke fontos. A tojást üsd bele egy kise...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk