menu

Családireceptkönyv.hu

Levestészta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


levestészta

Elkészítés:


Rakok fel sós vizet, majd ha felforr akkor beleteszem a tésztát. Ha megpuhul a tészta akkor leszűröm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mária
PIHE-PUHA GRÍZGALUSKA
PIHE-PUHA GRÍZGALUSKA

A tojásfehérjét villával kemény habbá verem, majd belekeverem a sárgáját, hozzáadom az olajat, a búzadarát, a sütőport, a petrezselyemzöldet, a borsot, összeforgatom és félre tesze...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Májgaluska
Májgaluska

A hagymát felkockázzuk és megpirítjuk majd kicsit kihűtjük. A zsemléket hideg vízbe beáztatjuk. A májat, a kicsavart zsemlét, a tojást ès a hagymát robotgépbe tesszük, sózzuk, bors...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kitti
Grízgombóc
Grízgombóc

A tejhez egy fazékba öntjük, hozzáadjuk a sót és a vajat, majd az egészet felforraljuk. 2. A grízt lassan beleszórjuk, és addig főzzük (állandó keverés mellett!), míg a massza e...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Grízgaluska
Grízgaluska

Ahogyan készítem: A tojásokat feltöröm egy mélytányérba, és habosra verem. Nem tojáshabbá, csak addig, míg nem kezd el habzani. Tojásonként 3 púpozott evőkanál grízt adok hozzá, s...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk