levestészta
só
Rakok fel sós vizet, majd ha felforr akkor beleteszem a tésztát. Ha megpuhul a tészta akkor leszűröm.
A lisztet tálba tesszük, ráütünk egy szép sárga tojást (bio vagy tanyasi, ha lehet), a tojásra szórunk egy csipet sót, majd annyi vizet teszünk hozzá, hogy közepesen kemény tésztát...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA csirkemájat "lekaparjuk" egy késsel. Hozzákeverjük a tojást, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a sót, borsot és adunk hozzá annyi lisztet, hogy nokedli tészta sűrűségű legyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsiradékon megpirítjuk a vöröshagymát, a tűzről levesszük,és hozzáadjuk a lekapart májat, a kifacsart és összemorzsoltzsemlét, a tojást, a fűszereket és annyi lisztet, hogy galus...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLisztet, tojást aprírógépbe tesszük, géppel össze dolgozzuk, ha kell kézzel még gyútunk rajta . Kb. 8 db kisebb darabra osztjuk, aprítóba pici liszet teszünk meg egy db tésztát, ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű