Családireceptkönyv.hu

Levestészta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


levestészta

Elkészítés:


Rakok fel sós vizet, majd ha felforr akkor beleteszem a tésztát. Ha megpuhul a tészta akkor leszűröm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Grízgaluska húsleveshez
Grízgaluska húsleveshez

A tojást villával habosra felverem, majd belekeverem a grízt, hogy ne legyen se lágy, se kemény. A vizet nem forralom fel csak gyöngyözzön, jócskán teszek bele sót, bele szaggato...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltelék levesbe
Töltelék levesbe

Apróra vágott hagymaszárat és petrezselyemzöldet zsíron lábasba kicsit megdinsztelek. Lehúzom a tűzről, porpaprikát szórok bele, elkeverem, ráhalmozom a víztől kicsavart zsemléket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ROPOGÓS KRUTON FOKHAGYMÁS OLAJJAL: SZIKKADT KENYÉRBŐ
ROPOGÓS KRUTON FOKHAGYMÁS OLAJJAL: SZIKKADT KENYÉRBŐ

Egy kisebb edényben keverjük el az olajat és a fűszerkeveréket, a reszelt fokhagymát, sót, borsot, majd tegyük félre, hogy az ízek összeérjenek. Eközben daraboljuk fel a kenyere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Daragaluska
Daragaluska

A tojásokat szétválasztjuk, és a sárgáját kikeverjük robotgéppel a darával, zsírral, sóval. A fehérjét kemény habbá verjük. Közben feltesszük főni a vizet, amiben kifőzzük....

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk