menu

Családireceptkönyv.hu

Levestészta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


levestészta

Elkészítés:


Rakok fel sós vizet, majd ha felforr akkor beleteszem a tésztát. Ha megpuhul a tészta akkor leszűröm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Színes tészta
Színes tészta

A lisztet tálba tesszük, ráütünk egy szép sárga tojást (bio vagy tanyasi, ha lehet), a tojásra szórunk egy csipet sót, majd annyi vizet teszünk hozzá, hogy közepesen kemény tésztát...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Májgombóc helyett májgaluska (Kálci)
Májgombóc helyett májgaluska (Kálci)

A csirkemájat "lekaparjuk" egy késsel. Hozzákeverjük a tojást, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a sót, borsot és adunk hozzá annyi lisztet, hogy nokedli tészta sűrűségű legyen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Májgaluska
Májgaluska

A zsiradékon megpirítjuk a vöröshagymát, a tűzről levesszük,és hozzáadjuk a lekapart májat, a kifacsart és összemorzsoltzsemlét, a tojást, a fűszereket és annyi lisztet, hogy galus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tarhonya házilag
Tarhonya házilag

Lisztet, tojást aprírógépbe tesszük, géppel össze dolgozzuk, ha kell kézzel még gyútunk rajta . Kb. 8 db kisebb darabra osztjuk, aprítóba pici liszet teszünk meg egy db tésztát, ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk