50 dkg harcsafilé
2 doboz (200 g-os) halászlé sűrítmény
3 db hagyma
1 paprika
2 tk pirospaprika
6 db halászlé kocka
2 l víz
só ízlés szerint
A halfiléket picit besózzuk és 2 órát pihentetjük. A hagymát és a paprikát kockára vágjuk, feltesszük főni a vízzel és egy csipet sóval, amíg puha nem lesz. Botmixerrel leturmixoljuk. Hozzátesszük a pirospaprikát, a sürítményt,a halászlé kockát és 15-20 percig fózzük. Utána óvatosan belekeverjük a halfiléket és puhára fózzük (kb 20 perc)
A lazacot sózzuk, borsozzuk. A csípős dijoni mustárt kikeverjük a nádcukorral és alaposan bekenjük vele a lazacszeleteket. Egy teflon tepsiben 220 fokos sütőben 15 percig grillezz...
Elkészítési idő: 40 percA lisztet és a fűszereket összekeverjük egy tálban, egy másik tálba kerül a pankó, a rozmaring és a sör. A keveréket jól összedolgozzuk és bepanírozzuk a halfiléket, ezután kiolajo...
Elkészítési idő:Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is. A tésztát főzzük meg én kb. 20 percig főzöm de tésztától is függ. A füstölt sz...
Elkészítési idő: