Tészta:
28 dlg liszt
20 dkg margarin
1 tojás
1 csipet só
kevés tejföl
kevés sajtkrém
Töltelék:
3 dl tej
4 ek liszt
4 tojás sárgája
20 dlg vaj
20 +10 dlg reszelt sajt
A tészta hizzávalóit összegyúrni, a kosárkákat kibélelni és világosra sütni.
A krémhez a tejből és lisztből sűrű pépet főzni. a tűzről levéve hozzáadni a 4 tojás sárgáját, a 20 dlg vajat és habosra keverni. Ha kihült, hozzá keverni a 20 dlg reszelt sajtot, majd a kész krémet a kosárkákba töltjük. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk,
Tésztát gyúrúnk .
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Rerdjati kore u pouljen pleh( 3 kore izmedu kora po malo ulja ) 2. Na tu koru trecu posuti kecap moze malo kuvanog paradaiza, origano posuti seckanu sunku i slaninu....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elesztot 0.5 dl langyos tejben a cukorral felfuttatjuk, lisztet, margarint, elesztot, 1 tojassargajat, sot es keves tejet, osszegyurjuk. Nem szabad lagynak lennie. Ceruzavastagr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű