15 dkg reszelt sajt
1 db tojás
1 kanál liszt
1 kanál zsemlemorzsa
A hozzávalókat összekeverjük, golyókat formálunk belőle, és bő, forró olajban kisütjük.
A rumot forraljuk fel, hogy az alkohol elpárologjon belőle, majd a mazsolát áztassuk be a rumba. 1 jó órát hagyjuk benne ázni, de még jobb ha mindezt egy egész éjszakán át tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát és a gyömbért olajban pároljuk meg. Eközben a húst olajban süssük át kissé. A hagymás lábast öntsük fel vízzel, adjuk hozzá a húst, a spenótot és főzzük, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, szárát kitörjük. A vöröshagymát apróra vágjuk és a petrezselyemmel, darabokra vágott gombaszárral együtt olajon megsütjük. A zsömléket tejbe beáztatjuk, kic...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű