60 dkg liszt,2,5 dkg élesztő,2 dl langyos tej, 2 evőkanál cukor,1 kis kanál só,4 evők. étolaj,100 g. natúr joghurt, 1 egész tojás.
A tésztát jól ki kell dolgozni,hagyni megkelni a tálban 1x,utána ki cipózva újra keleszteni,ahogy a képen is látszik. Gyorsan megsül,figyelni kell rá.
A kockára vágott hagymát olívaolajon üvegesre pároljuk. Majd rádobjuk a csíkokra vágott sonkát. A szeletekre vágott fokhagymagerezdeket és az apróra felvágott petrezselymet hozzás...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást alaposan (robotgéppel) elkeverjük a tejjel. Hozzáadjuk a cukrot, egy csipet sót és annyi búzadarát, hogy híg masszát kapjunk. 2. Hűtőszekrénybe tesszük 1-2 órára, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLisztet kupacba öntjük, a közepébe egy mélyedést készítünk, és a fele vizet beleöntjük. A közepe felöl, egy fakanállal belekeverjük a lisztet, majd hozzáöntjük a maradék vizet és...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1.A húst 2 ek olívaolajon megfuttatjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a babérlevelet, majd 10-12 percig kis lángon főzzük. 2.Közben 2 ek olívaolajon főzni kezdjük a paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű