20 dkg liszt (mandula, amaránt, zabpehely, gesztenye, bármilyen jó)
10 dkg kókuszzsír
10 dkg kókuszvirág vagy nádcukor
8-10 deka egyéb adalék ízlés szerint; mazsola, darált dió, mogyoró, mák, fehéj, kökusz-chips (ami illik a liszthez és a gyümölcshöz)
idénygyümölcs; alma, szilva, körte, nyáros piros gyümölcsök, egres, meggy, stb
Morzsoljunk össze a száraz hozzvalókat, a lisztet, a cukrot, kókuszzsírt és az egyéb adalékokat. Kizsírozott tortaformába vagy kisebb tepsibe daraboljuk fel a gyümölcsöt, majd morzsoljuk rá a tésztánkat. 30 percig süssük előmelegített sütőben alufóliával lefedve, majd vegyük le a fóliát, és pirítsuk még 5 percig.
Jó étvágyat!
A hozzávalókat előkészítjük és kimérjük. A tojásokat kettéválasztjuk. A sütőformát előkészítjük, ha szükséges kivajazzuk és kilisztezzük. A vajat a cukorral, a tojássárg...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, és egyenként kinyújtjuk. Tepsi hátulján inkább szárítjuk, mint sütjük. A krémhez a cukros tejjel elkeverjük a lisztet, pépesre...
Elkészítési idő: 1+24 óraHagyományos módon elkészítünk egy piskótát 6 tojásból: a tojásfehérjéket kemény habbá verjük fokozatosan hozzáadva a cukrot, ezután a habhoz keverjük a tojássárgákat, végül pedig n...
Elkészítési idő: