3 db tojás,csipet só,13 dkg cukor,13 dkg liszt,1 1/2 tk sütőpor,5 ek tej,10 dkg mandulás csók,1 db sárgabarackkonzerv,30 dkg tejföl,4 dkg porcukor,1 db citromhéja,porcukor a sütire
A tojásokat a cukorral és csipet sóval 8 perc alatt krémesre keverjük,Rátesszük a lisztet,masszává dolgozzuk,közben a tejet is beleöntjük.Margarinnal kikent 32X39 cm-es tepsibe simítjuk,eloszlatjuk rajta a mandulás csókot.Előmelegített sütőben 250 C-on kb. 5 percig sütjükA tejfölt,porcukrot,citromhéjat összekeverjük.A tésztát félbevágjuk,rásimítjuk a krém felét,eloszlatjuk rajta a sárgabarackokat,rákenjük a krém másik felét,és erre kerül a másik tészta.Kockára vágva,porcukorral díszítve tálaljuk.
Vágjunk egy nagyobb darab folpack fóliát, majd szórjuk meg porcukorral. Ezután nyújtsuk ki a marcipánt piteforma nagyságúra, és a fóliával együtt, helyezzük bele, majd nyomkodjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhozzávalókból kelt tésztát készítünk, konyharuhával letakarva legalább 60 percig kelesztjük. Ha megkelt a tésztánk, 4 részre osztjuk, és egy rész tésztát még két részre vágunk. Te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjéket kemény habbá verjük a cukorral, majd a többi hozzávalót hozzákeverjük a dió és a mogyorókrém kivételével. Egy 30*35 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesElkészítés: A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szoba-hőmérsékletű margarint, 1 db tojást, a kefirt, a sajt felét lereszelve és sót. Ezekből a hozzávalókból közepesen lá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű