Csülök, tarja, comb
Köröm, bőrke
Fül, farok
1 fej vhagyma
8-10 g fokhagyma
20-30 szem fekete bors
Kocsonya fűszerkeverék
Húsokat hideg vízbe tenni
Lassú tűzön, habját néha leszeve 3-4 órát főzni
Ha a hús már leválik a csontról, tálcára kiszedni, kicsontozni
Levet leszűrni, lehűteni, zsírját hidegen leszedni
Húsokat edényekbe szétrakni
Levet visszamelegíteni, húsokra meregetni.
A kocsonya fűszerkeverék tartalmaz étkezési zselatint
Használatakor ügyelni a fűszerezésre
A szűrt levet egy éjszakára hűtőbe is tehetjük, így egyben leszedhető a zsírlemez
Fagyasztható is, normál hűtőben pár óra altt visszaáll megfelelő állagúra és hőmérsékletűre
Ha elsőre nem dermed meg a lé rendesen, visszaforralható, zselatinnal feljavítható
Füstölt hús is főzhetünk bele - de ne sokat
A húsokat a sütés előtti este klopfoljuk ki. Nyomjuk vagy reszeljük a fokhagymát a tejbe, és tegyük bele a szeleteket. Feddjük le, és rakjuk egy éjszakára hideg helyre. Másnap vegy...
Elkészítési idő: 1 óra• A húst nem túl kicsi kockákra vágom. Hasonló nagyságúra darabolom a krumplit, a répát és a hagymát is. A wokba beleöntök egy kevés olajat, és amikor átmelegszik, beleteszem a hús...
Elkészítési idő: 1-1.5 óraA tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré...
Elkészítési idő:1. A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Minél több hagymát adunk hozzá annál szaftosabb lesz. 2. Olajon megpirítjuk. 3. Hozzá tesszük a csíkokra vágott sertésmájat, és...
Elkészítési idő: