1/2 kg máj (sertés, marha, csirke)
1 fej vhagyma
4-5 g fokhagyma
1 tk majoranna
1 ek pirospaprika
Bors
SÓ csak tálaláskor
Hagymát szálasra, zsíron kicsit dinsztel, vége felé rá a szeletelt fokhagyma.
Rá a felcsíkozott máj,
kicsit később a majoranna,
kicsit később a pirospaprika
Felönt fél dl vízzel, meghint frissen őrölt borssal.
Fagyasztható, kiolvasztva olyan, mint új korában.
Tojáslepénybe hajtva kevés borsóval fííínom
A pác összes hozzávalóját összekeverjük egy tálban és megforgatjuk benne a csirkeszárnyakat, hogy mindenből jusson mindenhova. (Tipp: 1 teáskanál keményítőt is dobjunk a pácba a mé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkecombokat félbevágjuk, és besózzuk. A rozmaringot leszárazzuk, kissé összeaprítjuk. Magas falú serpenyőben olajat forrósítunk, és beletesszük a combokat. Hirtelen megpirítju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kis kockákra vágjuk, fűszerezzük, és nagyon magas lángon jól lepirítjuk. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús, hozzáadjuk a p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFűszeres-ropogós kacsacombok, aszalt-sárgabarackos pálinkaszósszal, medvehagymás krumplipürével: A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, tűzdeljük meg a fokhagymával, majd tegyük egy n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes