1/2 kg máj (sertés, marha, csirke)
1 fej vhagyma
4-5 g fokhagyma
1 tk majoranna
1 ek pirospaprika
Bors
SÓ csak tálaláskor
Hagymát szálasra, zsíron kicsit dinsztel, vége felé rá a szeletelt fokhagyma.
Rá a felcsíkozott máj,
kicsit később a majoranna,
kicsit később a pirospaprika
Felönt fél dl vízzel, meghint frissen őrölt borssal.
Fagyasztható, kiolvasztva olyan, mint új korában.
Tojáslepénybe hajtva kevés borsóval fííínom
A megpucolt vöröshagymát kockára vágom, majd 4 evőkanál olajon megpirítom. Zöldségeket összevágom, hozzáadom a hagymához, majd fűszerezem, és tovább pirítom. Ha szükséges kevés vi...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hártyáktól, inaktól megtisztított csirkemellet apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a sót, egy kevés borsot és ízlés szerint a fűszereket. Én egy kevés fokhagymával ízesítettem. Kése...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús szeletek megszórjuk sóval, borssal. Kevés vajba 2-3 babérlevelet teszünk, felforrósítjuk és a húsok mind két oldalát megsütjük. Át rakjuk egy jénai edénybe. A visszamaradt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemell szeleteket alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük, vékonyra klopfoljuk. Meghintjük sóval és grill fűszerkeverékkel. Egy serpenyőben 3-4 evőkanál olajat hevítün...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű