1-1,5 kg vaddisznó comb
15-20 szem borókabogyó
2-3 szál rozmaring
Petrezselyem
3-4 babérlevél
Kömény, kakukkfű
Citromfű, snidling
2 fej vöröshagyma
2 fej lila hagyma
5-6 g fokhagyma
5-6 fej gomba (utolsó 20 perc!)
1-1 paradicsom és paprika (hámozva, aprítva)
Bors, só
Fél liter vörösbor
Hagymát dinsztel, rá a paprika, paradicsom, tovább forral, rá a fokhagyma, babér.
Lassú tűzön kicsit összefőz.
Rá 3-4 tk paprika, 2 dl vízzel egyet rottyant.
Bele a hús, vízzel felönt, sóz, fűszerez
1 órát lassú tűzön fedve főz.
Bele a bor és a gomba, fedve főz 30 percet
Fedőt le, ha kell, nagy lángon besűrít
Lehet használni vadpác fűszerkeveréket
1 • Felvágjuk a nyulat, a májat meglocsoljuk ecettel. Előző nap megtisztítjuk a hagymát, répát. A nyulat a zöldségekkel, néhány szem borssal, az ecet maradékával és 2 ek olajjal e...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűAssad’sdfasd
Elkészítési idő: undefined Nehézség: AsdfasdfA babot előző éjszaka beáztatjuk. A húst 2,5 cm-es darabokra kockázzuk. Olajon megdinszteljük a felaprított hagymát. Beletesszük a húst, lepirítjuk, majd hozzáadjuk az őrölt paprik...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA szalonnát és a vöröshagymát felkockázzuk. A szalonnát kevés zsírral kisütjük, majd zsemleszínűre pirítjuk benne a hagymát. A fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A szarvas c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű