2 bögre nyers vagy fagyasztott brokkoli
1 nagy tojás
1/4 bögre felaprított hagyma
2/3 bögre morzsa
1/3 bögre reszelt sajt
2 evőkanál petrezselyem
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, egy tepsibe simíts sütőpapírt
2. Egy percre mártsd a brokkolit forró vízbemajd öblítsd le hideg vízzel, és tedd aprítókéses robotgépbe, morzsold össze.
2. A hozzávalókat tedd egy keverőtálba és keverd össze.
3. Vizes kézzel formázz kis hengereket és tedd a sütőpapírra.
4. 18-24 perc alatt süsd ropogósra, félidőben forgasd meg őket.
A tojásokat, uborkát, szalámit kockákra metéljuk, hozzátesszuk a majonézt, a szelatinport és a leveskockát 2dl vízbe tesszuk majd goz folott addig keverjuk míg a zselatin el nem ol...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűHa friss spenótból készítjük, akkor a megtisztított, alaposan lecsepegtetett kissé összetépkedett spenótot kevés zsiradékon fonnyasszuk meg. Ha kihűlt, nyomkodjuk ki a levét és bot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKét folpack között “kinyújtottam” és ráreszeltem 3 főtt tojást (a folpackra szórtam egy kis őrölt garit). Feltekertem ; lapos, zsírozott jénaiba tettem ; tetejét megkentem zsírral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 rövidkaraj,egy ugyanolyan hosszú kolbász,só,bors,őrölt kömény,1 fej hagyma,7-8 gerezd fokhagyma,Elkészítés: A karajt szépen leválasztom a csontjáról és keskeny, éles pengéjű késs...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: Könnyű