2 bögre nyers vagy fagyasztott brokkoli
1 nagy tojás
1/4 bögre felaprított hagyma
2/3 bögre morzsa
1/3 bögre reszelt sajt
2 evőkanál petrezselyem
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, egy tepsibe simíts sütőpapírt
2. Egy percre mártsd a brokkolit forró vízbemajd öblítsd le hideg vízzel, és tedd aprítókéses robotgépbe, morzsold össze.
2. A hozzávalókat tedd egy keverőtálba és keverd össze.
3. Vizes kézzel formázz kis hengereket és tedd a sütőpapírra.
4. 18-24 perc alatt süsd ropogósra, félidőben forgasd meg őket.
A tojásokat feltesszük főni. Fontos, hogy hideg vízben induljon a főzés, így nem lesz a tojás sárgájának a külső része zöld. Kb. 15 percig forraljuk, utána hideg vízzel öblítsük l...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: NehézA lilahagymát megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk; néhányat félreteszünk belőlük a díszítéshez, a többit elkeverjük kevés sóval és a citromlével. A majonézt, a tejfölt, a jo...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz alaphozvalókat összekeverjük. A póréhagyma fehér részét 1 mm-es vékony szeletekre vágjuk. Az almát megpucoljuk, kicsumázzuk, felkockázzuk. A kukorica és az ananász konzerveket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBesamel mártást készítünk: 2 dkg vajon megpirítunk 2 evőkanál lisztet, felengedjük 2 dl hideg tejjel és állandóan kevergetve sűrű mártássá forraljuk. Ha kihűlt ízlés szerinti menn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű