15 dkg Mester süteményliszt
20 dkg schär c-mix
25 dkg liga margarin 10 dkg porcukor
2 vaníliás cukor
2 csomag különböző ízű gluténmentes pudingpor (egyenként 40 g).
(ebben az egyikben 1cs. haas szamócás pudingpor, a másikban 40 g kakaópor van)
A pudingpor kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk, majd kétfelé vesszük és mindkettőbe belegyúrunk egy-egy csomag pudingport. Kis gombócokat formázunk belőlük, kb 20 grammosak legyenek, így egyformák lesznek. Külön is lehet a színeket sütni, vagy vegyítve, ekkor 1-1 gombóc 10-10 gramm legyen, s gombócba formázzuk, majd lelapítjuk. Közepes lángon készre sütjük.
A sütőt előmelegítjük (180 fok, légkeverés). A datolyákat kimagozzuk és beáztatjuk forró vízbe 10 percre. A tojásokat a kókuszvirág cukorral jó habosra verjük. A többi szára...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A zabpelyhet daráld meg, majd keverd hozzá az útifűmaghéjat, a 3 tojásfehérjét és 2 sárgáját, a kókuszzsírt és az eritrit felét és a kókusztejet. Deszkán gyúrd össze, majd tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diót, mákot és a hozzávalókat felforraljuk és félre tesszük hűlni. A tésztához valókat összedolgozzuk, és rétestészta keménységűre gyúrjuk, ½ órát pihentetjük. 4 részre o...
Elkészítési idő: kb.1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónával elkevert lisztet (a lisztet a kefires pohárral mér...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű