Családireceptkönyv.hu

Csupa csokis keksz GM


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


100 g Beiker liszt (vagy más gm liszt: Old's Millers, TAC, Schar)
40 g darált mandula
30 g kakaó
1 kk sütőpor (gm)
1 csipet só
egy marék étcsokicsepp
1 db tojás
80 g kókuszolaj
50 g porcukor
3 ek méz

Elkészítés:


Késes robotgépbe szórtam a száraz anyagokat, elkeverem, hogy homogén legyen. Majd hozzáütöm a tojást és hozzáöntöm az olvasztott kókuszolajat és mézet. Forgatok rajta párat, majd egy folpakra teszem, összenyomkodom gombócba és 20 percre a hűtőbe teszem (több ideig nem érdemes, mert nagyon megdermed a kókuszolaj miatt). Kis golyókat formázok, sütőpapíros tepsire ültetem és kissé lenyomom. 160 fokra előmelegített sütőben 15 percet sütöm. Hagyom kihűlni a tepsiben, és elteszem egy kekszes üvegbe.

Csupa csokis keksz GM

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Gluténmentes, Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sárgabarackos mákosguba felfújt
Sárgabarackos mákosguba felfújt

A tepsit/sütőformát kivajazzuk, kiflit felvágjuk. Tojásokat szétválasztjuk, fehérjéből kemény habot verünk. Sárgáját elkeverjük a cukorral, pudingporral, lekvárral és a tej 3/4...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ilonka
Cappuccinó szelet_sütés nélkül
Cappuccinó szelet_sütés nélkül

Elkészítése: A tojást és a cukrot habosra keverni, hozzá adni a cappuccinó port és gőz felett 10 percig főzni, - amíg elkezd sűrűsödni, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A margarin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Francia krémes
Francia krémes

A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, 2 lapot sütünk belőle. A nyújtás előtt nézzünk ki magunknak egy tepsit a készletből, és igyekezzünk ennek megfelelő méretű lapokat sütni. Sütés...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Petra
Fügés párnácskák
Fügés párnácskák

A kétféle lisztet keverőtálba szitáljuk, majd a szitában visszamaradt korpát is beleborítjuk. Ujjainkkal elmorzsoljuk a vajdarabkákat a liszttel. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk