100 g Beiker liszt (vagy más gm liszt: Old's Millers, TAC, Schar)
40 g darált mandula
30 g kakaó
1 kk sütőpor (gm)
1 csipet só
egy marék étcsokicsepp
1 db tojás
80 g kókuszolaj
50 g porcukor
3 ek méz
Késes robotgépbe szórtam a száraz anyagokat, elkeverem, hogy homogén legyen. Majd hozzáütöm a tojást és hozzáöntöm az olvasztott kókuszolajat és mézet. Forgatok rajta párat, majd egy folpakra teszem, összenyomkodom gombócba és 20 percre a hűtőbe teszem (több ideig nem érdemes, mert nagyon megdermed a kókuszolaj miatt). Kis golyókat formázok, sütőpapíros tepsire ültetem és kissé lenyomom. 160 fokra előmelegített sütőben 15 percet sütöm. Hagyom kihűlni a tepsiben, és elteszem egy kekszes üvegbe.
A puha vajat, a cukrot a tojást, és a lereszelt gyömbért egy tálba tesszük, és kézi mixerrel puhára, habosra dolgozzuk. Hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport, és kézzel ö...
Elkészítési idő: 27 perc Nehézség: KönnyűA HOZZÁVALÓKAT EGY TÁLBA ÖSSZEKEVERJÜK, SÜTŐPAPÍRRALBKIBÉLDLT TEPSIBE BORÍTJUK, ÉS 180 FOKRA ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBDN 180 FOKON 30 - 35 PERCIG SÜTJÜK. A VÉGEN TŰPRÓBÁVAL MEGNEZZÜK HOG...
Elkészítési idő: 10 +30 perc Nehézség: NehézA piskótához a tojásfehérjéket habbá verjük a cukorral, majd belekeverjük a tojássárgájákat is. A lisztet elkeverjük a sóval és a kakaóporral, beleszitáljuk a tojáshabba, átkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű