20 dkg amaránt
4 db paradicsom
3 újhagyma
2 ek fokhagymaolaj
2 ek lenmagolaj
olívaolaj ízlés szerint
1 ek balzsamecet
só
Az amarántot kb kétszerannyi vízben puhára főzzük (ha idő előtt elfogy a víz, pótoljuk). Felvágjuk a paradicsomot és a hagymát. Összekeverjük a hozzávalókat, ráöntjük az olajokat és az ecetet.
A kukorica levét leöntjük. A majonézt kikeverjük a mustárral és a tejföllel, majd az egészet összekeverjük a kukoricával.
Elkészítési idő: 5perc Nehézség: KönnyűA bagettet felszeleteljük, mindkét oldalát átkenjük olajjal és egy tepsibe tesszük, aranybarnára pirítjuk. A sonkát is felszeleteljük és kevés olajban megpirítjuk, majd konyhai tör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kis edénybe tegyünk fel vizet melegedni. Ha már majdnem forr, akkor tegyük bele a sajtot. A vizet ne hagyjuk forrni, inkább csak forrás közeli legyen a hőmérséklete. Addig hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 fej szelt káposzta 1 reszelt sárgarépa 2 evőkanál darált hagyma 1 evőkanál kristálycukor fél teáskanál só csipetnyi bors 0,5 dl tej 1,5 dl majonéz 1 evőkanál ecet 2 evők...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű