50 dkg háztartási keksz
25 dkg vaj
20 dkg cukor
5 dkg kakaópor
3 dl tej
pár csepp rumaroma
ezdd azzal, hogy összetöröd a kekszet egy nagyobb tálban, változatos méretben - ez azért fontos, mert minél inkább különbözik a kekszdarabok mérete, annál változatosabb lesz a kész sütemény is. Ezután egy másik tálban keverd össze a többi hozzávalót, és készíts belőlük homogén masszát.Ebbe aztán forgasd bele az összetört kekszet, majd végy elő egy őzgerinc formát, tégy bele fóliát, majd nyomkodd bele a masszát. Tedd a hűtőbe pár órára, majd üsd ki, szeleteld fel, és már fogyaszthatjátok is.
A sörbe beleszórjuk a cukrot, hozzáadjuk a vajat és az egészet lassan, kis lángon melegítjük, míg a vaj fel nem olvad és a cukor fel nem oldódik. Ezután hozzáadjuk az átválogatott,...
Elkészítési idő: 2 óraA margarint a cukorral, van.cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejet és a sót. A lisztbe elkeverjük a sütőport,majd ezt is a margarinos keverékhez adjuk. A tojás...
Elkészítési idő: 30 perc