1 fej kelkáposzta
3-4 krumpli
só, bors
őrölt kömény
4 gerezd fokhagyma
pirospaprika
Kelkáposztát és a kockákra vágott krumplit odatesszük főni.
Mehet bele só, bors, őrölt kömény.
Pirospaprikás - fokhagymás rántást készítünk, amivel berántjuk a főzeléket.
Az apró kockára vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem, majd megszórom pirospaprikával (pörkölt alapot készítek), hozzáadom a gyalult tököt, felöntöm tejjel, elkeverem és felf...
Elkészítési idő:1. A kaporzöldet megtisztítjuk a vastagabb száraktól és apróra vágjuk. 2. A cukrot egy edényben világosra karamellizáljuk, felöntjük egy pohár vízzel és felolvasztjuk. 3. A zsi...
Elkészítési idő:A vajat megolvasztom és a borsot ráborítom, felöntöm a tejjel és megsózom. Mielőtt fel forna az olajból és a lisztből rántást készítek, hozzáöntöm a borsohoz, ráteszem a tetrezsel...
Elkészítési idő: 30 per