menu

Családireceptkönyv.hu

Kelkáposzta főzelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej kelkáposzta
3-4 krumpli
só, bors
őrölt kömény
4 gerezd fokhagyma
pirospaprika

Elkészítés:


Kelkáposztát és a kockákra vágott krumplit odatesszük főni.
Mehet bele só, bors, őrölt kömény.
Pirospaprikás - fokhagymás rántást készítünk, amivel berántjuk a főzeléket.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Icu
SAVANYKÁS BURGONYAFŐZELÉK
SAVANYKÁS BURGONYAFŐZELÉK

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, karikákra vágjuk. Egy nagyobb edényben megforrósitjuk az étolajat, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, megfonnyasztjuk, lisztel meghintjük...

Elkészítési idő: 4o perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Krumplifőzelék
Krumplifőzelék

A megpucolt, megmosott krumplit karikára vágjuk, és a babérlevéllel annyi sós vízben, ami szűken ellepi, megfőzzük. Az olajból a liszttel rántást készítünk, megszórjuk a majoranná...

Elkészítési idő: 0.5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Babfőzelék
Babfőzelék

A babot feltesszük hideg vízben főni. Beletesszük a babérlevelet és ízlés szerinti mennyiségű sót. Fedő alatt puhára főzzük. A zsíron megpirítjuk a lereszelt fokhagymát, beletes...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar karfiolfőzelék
karfiolfőzelék

A karfiolt megpucolom, rózsáira szedem, és a kókuszolajon egy picit megpirítom. Annyi tisztított vízzel öntöm fel, amennyi éppen ellepi. Lassú tűzön, fedő alatt, forrástól számít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk