Bármilyen mirelit gyümölcs (málna, eper, szeder, stb.) félig felolvasztjuk kb. 20 dkg
ízlés szerint vanilliás cukor
2 tojás fehérje
Botmixerrel nagyon gyorsan felhabosítjuk, kb. 10 perc.
Azonnal fogyasztjuk.
A tojásokat a liszttel, tejjel, cukorral, csipet sóval és kis vaníliás cukorral sima híg tésztává keverjük. (tejjel tovább hígíthatjuk a ha túl sűrű) Kivajazott tepsibe öntjük a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta öszzes hozzávalóját összegyúrjuk. Kettő részre osztjuk. Az egyiket egy kivajazott tepsibe tesszük (kb. 25x40cm-es tepsi) és lekvárral megkenjük (én az erdei gyümölcsöset...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a zsírral habosra keverjük, majd beleadjuk a tojássárgáját, a lisztet, 1 késhegynyi szalakálét , a citrom levét és reszelt héját , majd összekeverjük a keményre felver...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot cukrot zselatint összekeverjük, és lassu tüzön sűrün keverve felmelegítjük, de csak annyira hogy a cukor és a zselatin elolvadjon. Forralni nem szabad!!! Ezután hűtjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz