1,5 kg alma,
4 dl víz, ízlés szerint cukor,
fahéj,
3 csomag vanília puding,
3 dl tej,
50 dkg háztartási keksz.
Az almát lereszeljük és 4 dl vízben, cukorral és fahéjjal kb. 10 percig főzzük. A pudingot összekeverjük a tejjel és a főtt almához öntjük. Összefőzzük kb. 2 perc.
Tepsit vagy üvegtálat szorosan kirakunk háztartási keksszel, ráöntjük az almamasszát. Tetejét befedjük keksszel és csokoládémázzal bevonjuk. 1 éjszakát állni hagyjuk, hogy puhuljon.
Minden összetevőt egy edényben kikeverünk, majd szilikonos formába töltve benyomjuk a sütőbe. 175°C-os előmelegített hőmérsékleten 20 perc alatt megsütjük. (A tészta nem lesz olyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot, lekvárt, rumos vizet a mazsolával feltesszük főlni. Kevergetjük és ha a cukor elolvadt a mazsola megduzzadt, levesszük a tűzről és a kakaóport hozzákeverjük. A babapiskót...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes2 dl kókusztejet egy deci vízzel felforralunk, hozzáadjuk az átmosott rizst és lefedve, kis lángon puhára főzzük. A végén hozzáadjuk a cukrot és vajat, jól eldolgozzuk, majd...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítem 180-190 °C-ra. A tojásokat szétválasztom, a fehérjéket egy pici sóval felverem. A sárgáját először kikeverem a cukrokkal, majd a többi hozzávalót is hozzáadva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű