3 dl víz
• 12 dkg margarin
• 20 dkg étcsokoládé
• 40 dkg háztartási keksz
• 3 csomag vaníliás puding
• 40 dkg kristálycukor
• 1 kg alma
A meghámozott és magházától megtisztított almát feldaraboljuk, majd a cukorral sűrűre főzzük. A vaníliás pudingporokat elkeverjük a 3 dl hideg vízzel, hozzáadjuk az almához, és jó sűrűre összefőzzük. Az egyik csomag kekszet tepsibe lerakjuk, ráöntjük az almakrémet. A még forró krémre rárakjuk a másik csomag kekszet. A tetejére a margarinból és a csokoládéból készült mázt kenjük. Hűtőbe tesszük, és csak másnap fogyasztjuk.
Összekavarni a hozzávalókat és muffin formába kisütni 220 fok, 20 perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a cukorral, vajjal,vajjal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját és 4 ek vizet. Összegyúrjuk, és 30 percig hűtőbe tesszük. 25 cm nagyságúra nyújtjuk, és belerakjuk egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpelyhet zsiradék nélkül pirítsd át egy serpenyőben, majd daráld le. Ezzel az őrleménnyel keverd össze jó alaposan a lisztet, a kakaót, a sütőport, illetve adj hozzá egy csipe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a sütőporral. Egy 30 x 22 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és 4 dkg vajjal vastagon kikenjük (ügyeljünk a sarkakra i...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű