3 dl víz
• 12 dkg margarin
• 20 dkg étcsokoládé
• 40 dkg háztartási keksz
• 3 csomag vaníliás puding
• 40 dkg kristálycukor
• 1 kg alma
A meghámozott és magházától megtisztított almát feldaraboljuk, majd a cukorral sűrűre főzzük. A vaníliás pudingporokat elkeverjük a 3 dl hideg vízzel, hozzáadjuk az almához, és jó sűrűre összefőzzük. Az egyik csomag kekszet tepsibe lerakjuk, ráöntjük az almakrémet. A még forró krémre rárakjuk a másik csomag kekszet. A tetejére a margarinból és a csokoládéból készült mázt kenjük. Hűtőbe tesszük, és csak másnap fogyasztjuk.
A cukrot és a puha vajat összekeverjük. Hozzákeverjük a tojást is. A tál tartalmához keverjük a kakaóport, lisztet, sütőport és csipet sót. Összekeverjük a tésztát. A kész, gyurmáz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA piskótához habosra keverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk az étolajat, a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót. A masszát beleöntjük a kikent sütőf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a tojásokkal és a vajjal keverd habosra. A lisztbe szórd bele a sütőport és a kakaóport. Add hozzá a baracklekvárt és a tojásos masszát, majd az egészet keverd simára. Aká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meglangyosított tejbe belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztet ez mély tálba szitáljuk, hozzáadjuk a puha vajat a cukrot, a tojások sárgáját, csipetnyi sót és a megfuttatott élesztő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű