20 dkg darált hús
20 dkg füstölt sajt (az nem folyik szét)
20 dkg bacon
3 gerezd fokhagyma
só
bors
Bármilyen feltekerhető anyagra (bambusz, konyharuha, stb.) lefektetem egymás mellé a bacon szeleteket úgy, hogy ne legyen közöttük rés. Szétterítem rajta a sóval, borssal, fokhagymával ízesített darálthúst. A képen látható helyre teszem egymás mellé a sajtrudakat.
Feltekerem.
Egymás mellé fektetem a tepsibe és az előmelegített sütőben lassan megsütöm.
A vesét kettévágjuk és a fehér részeket a belsejéből alaposan kivágjuk, ne maradjon benne pici sem. Vágódeszkára tesszük, az egyik kezünk-kel lefogjuk, a késsel kettéhasítjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 6 db tojást megfőztem, megpucoltam és félbe vágtam. A szalonna kivételével a többi hozzávalókat összegyúrtam. A tenyerembe tettem egy pogácsához elegendő masszát, kisimítottam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítjük el. A csirkemájat csíkokra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd kacsazsírban üvegesre pároljuk. Beleborítjuk a májat, és az egész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát, beletesszük a kockára vágott húst, sózzuk, borsozzuk, majonnával ízesítjük. Pároljuk, majd ha kívánj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű