20 dkg darált hús
20 dkg füstölt sajt (az nem folyik szét)
20 dkg bacon
3 gerezd fokhagyma
só
bors
Bármilyen feltekerhető anyagra (bambusz, konyharuha, stb.) lefektetem egymás mellé a bacon szeleteket úgy, hogy ne legyen közöttük rés. Szétterítem rajta a sóval, borssal, fokhagymával ízesített darálthúst. A képen látható helyre teszem egymás mellé a sajtrudakat.
Feltekerem.
Egymás mellé fektetem a tepsibe és az előmelegített sütőben lassan megsütöm.
A combokat sózzuk,borsozzuk. A tejfölt kikeverjük a mustárral,zúzott fokhagymával (az arányokat mindenki ízlésének megfelelően variálhatja). Belemártjuk a combokat a szószba majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpucoljuk a hagymát, fokhagymát. A hagymát félbe, majd szeletekbe, a fokhagymát vékony szeletekbe vágjuk. A sajtot lereszeljük. A paradicsomot felkockázzuk. A karaj szeleteket só...
Elkészítési idő: 3/4 óra Nehézség: KönnyűA sertésszeleteket mindkét oldalukon sózzuk. Lisztben megforgatjuk és a zsírban mindkét oldalát megsütjük. Fazékba vagy tűzálló edénybe tesszük, rászórjuk a félfőre vágott hagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű