20 dkg darált hús
20 dkg füstölt sajt (az nem folyik szét)
20 dkg bacon
3 gerezd fokhagyma
só
bors
Bármilyen feltekerhető anyagra (bambusz, konyharuha, stb.) lefektetem egymás mellé a bacon szeleteket úgy, hogy ne legyen közöttük rés. Szétterítem rajta a sóval, borssal, fokhagymával ízesített darálthúst. A képen látható helyre teszem egymás mellé a sajtrudakat.
Feltekerem.
Egymás mellé fektetem a tepsibe és az előmelegített sütőben lassan megsütöm.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem a darált húst ,tejfölet megfűszerezem és készre főzöm. Beáztatom a zsemléket a vizet jól kinyomkodom belőle és a tűzről levéve a darált...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt húst sózom, borsozom, lisztbe mártom és forró olajban mindkét oldalán megpirítom. Kiszedem a serpenyőből, majd belerakom a felkockázott bacon-t, hagymát, fokhagymát....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA hideg vízben elkeverjük a keményítőt, beleteszünk 2 kanál olajat és feltesszük melegíteni, ha felforrt és besűrűsödött, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a ketchupot, a barna cukro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzünk: 1. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A hajdinát megmossuk, sós vízben feltesszük főni. 2. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon, majd megforg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű